Wit Logo Klusbedrijf WHEM

Onze Diensten

Van kleine tot grote projecten, Klusbedrijf WHEM doet het allemaal. Wij geven de klanten en projecten de aandacht die ze verdienen. Samen kijken we naar een oplossing voor het beste resultaat.
Klusbedrijf WHEM is gespecialiseerd in schilderwerk in alle soorten en maten, denk hierbij aan lakken, latexen, beitsen, binnen, buiten, hoog of laag. Moeilijk bereikbare plekken? Geen probleem. Klusbedrijf WHEM gaat voor jou de hoogte in. Is jouw schilderwerk toe aan onderhoud, neem dan contact op met Klusbedrijf WHEM.
schilderen kwast
Wij verzorgen kleine tot grote verbouwingen binnenshuis. Dit kan variëren van laminaat leggen tot een volledige zolderverbouwing. Heb je zin in wat anders, maar heb je niet de tools of skills? Wij kunnen jouw ruimte strippen, opbouwen en afwerken volledig naar wens.
Heb je ideeën om van de tuin een gezellige plek te maken waarin je kan relaxen? Wil je een prieel of pergola? Is de schutting toe aan vervanging? Wil je het gras vervangen met tegels of juist andersom? Klusbedrijf WHEM kan je helpen bij het realiseren van jouw droomtuin.
Wil je elke dag kunnen genieten van je sanitaire voorzieningen? Wij kunnen jouw toilet of badkamer verbouwen naar wens. Het vervangen van een toilet, nieuwe tegels of een andere kraan. Klusbedrijf WHEM gaat met precisie voor jou aan het werk.
Meubels zijn er in vele vormen en maten. Het is daarom fijn dat je je niet hoeft te beperken tot alleen de standaard maten. Bij een meubel op maat kan je kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en eventueel een kleur. Klusbedrijf WHEM gaat met jou in overleg om het meubel te kunnen produceren naar jouw smaak.

Geslaagde projecten!

Ben je al benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? We hebben een hoop mooi voorbeelden van onze tevreden klanten. Neem direct een kijkje!