Wit Logo Klusbedrijf WHEM

Over ons

Waar het allemaal begon

Klusbedrijf WHEM is de specialist op het gebied van zowel binnen als buiten projecten. Zo zijn wij gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerk. Daarnaast doen wij ook verbouwingen, tuinen, sanitair en maatwerk (meubels).

Klusbedrijf WHEM is opgericht door twee enthousiaste klussers, Wietse Huitema en Erik-Jan Mulder. Inderdaad, onze initialen vormen; WHEM. Ons bedrijf is gevestigd in Breda en wij voeren onze werkzaamheden hoofdzakelijk uit in Noord-Brabant. Daarnaast pakken wij ook grotere projecten op in regio Zeeland en Utrecht.

Onze visie

Wat maakt ons uniek? Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke benadering. Samen met de klant bespreken we jouw klus en onze werkwijze, vervolgens maken we duidelijke afspraken voor een transparante en eerlijke prijs. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en hoe wij de klus aanvliegen.

Klanttevredenheid staat bij Klusbedrijf WHEM bovenaan en wij garanderen daarom ook een goed eindresultaat. Op deze wijze hebben wij al veel tevreden klanten. Benieuwd of we jou kunnen helpen met het realiseren van jouw projecten? Neem direct contact met ons op en we komen graag langs om de klus te bekijken.

Onze projecten

Ben je benieuwd naar onze projecten? We hebben een hoop mooie voorbeelden van tevreden klanten. Denk aan schilderwerk zowel binnen als buiten, verbouwen van sanitair, ontwerpen en plaatsen van een prieel, complete zolderrenovaties of onze maatmeubels. Neem direct een kijkje en laat je inspireren door onze gerealiseerde klussen.